LanckerWolters beveiliging & ict B.V. is een landelijk opererend gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf, met een hoog kennisniveau dat wij vertalen in een hoge mate van praktische dienstverlening.

Uitgangspunt hierbij is dat alle geleverde producten en diensten voortdurend voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de klant, het geldende wettelijke kader, regelgeving en nationale en Europese normeringen.

Dit is dan ook de reden dat ruim 80% van de eindgebruikers bestaat uit MKB bedrijven die hun totale beveiligingsbehoefte bij LanckerWolters onderbrengen; van advies tot en met service en onderhoud.

Hierbij maken wij onder andere gebruik maken van het Honeywell Pro-Watch Platform.

Dit platform verzamelt informatie vanuit meerdere systemen en integreert het om elke vorm van inbreuk op de beveiliging te stoppen, responstijden te verkorten en vermindert hiermee de risico’s in geval van nood en ondersteunt de productiviteitswinst.

Naast de technische beveiligingssystemen zijn wij ook gespecialiseerd in de levering van hekwerken, poorten en slagbomen, al dan niet als onderdeel van een totaal beveiligingsplan of terreinbeveiliging.

Kijk voor meer informatie op: www.lanckerwolters.nl