Van der Graaf Beveiligingstechniek adviseert, levert en onderhoudt hoogwaardige elektronische systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking, keuring blusmiddelen, keuring noodverlichting en telefonie, voor zowel particulieren als bedrijven.

Het team van Van der Graaf staat door jarenlange ervaring in deze branches, garant voor een no-nonsense aanpak, van constante hoge kwaliteit; voor elke klant op maat gemaakt, met een gebruikersvriendelijke handleiding. De systemen worden uiteraard aangelegd conform de laatst geldende norm, geldend voor zowel de brandmelding- als de inbraakinstallaties.

Binnen de organisatie van Van der Graaf wordt veel aandacht geschonken aan kwaliteitshandhaving.  Het hele handboek voor de uitvoering van de werkzaamheden is conform ISO – waarden. Dit schept voor zowel de medewerkers van Van der Graaf, als voor de klant rust en duidelijkheid. Van der Graaf is een gecertificeerd BORG Beveiligingsbedrijf en NCP/Kiwa erkend branddetectiebedrijf. Voor een goede inbraak- en brandbeveiliging zijn bouwkundige maatregelen essentieel. Bij Van der Graaf worden deze maatregelen conform de eisen van de klant, zorgvuldig uitgevoerd.

Door een collectieve inkoop alarmopvolging, waarbij kwalitatief goede en respectabele bedrijven zijn aangesloten, kunnen de prijzen scherp blijven. De doelgroep van Van der Graaf is o.a gericht op particulieren, MKB, woningbouwverenigingen, industrie, zorg, scholen en vele andere.

Kijk voor meer informatie op: www.vdgbeveiliging.nl