Wesotronic is al jaren totaalaanbieder van hoogwaardige zwakstroominstallaties voor beveiliging en communicatie. Graag bieden we een passende oplossing voor jouw specifieke problematiek. Daarbij dient de oplossing doeltreffend en eenvoudig in gebruik te zijn.

Om te kunnen voorzien in het bovengenoemde totaalconcept voert Wesotronic een uitgebreid pakket van kwaliteitsproducten. Onze brede dienstverlening bestaat uit advies, conceptvoorstellen, uitvoering, service en onderhoud. Door gebruik te maken van eigen technici, projectleiders en werkvoorbereiders zijn wij in staat jouw project van ontwerp tot oplevering optimaal beheersbaar te houden. Daarnaast staat onze servicedienst dag en nacht paraat om een onverhoopte storing te verhelpen.

MISSIE

Wesotronic belooft zijn klanten hoogwaardige (totaal)oplossingen te realiseren op het gebied van (data)communicatie en beveiliging. Daarbij werken we klantgericht en conform wet- en regelgeving. Wij bieden onze klanten complete technische dienstverlening, van visie en concept tot uitvoering, service en onderhoud. Kortom, de voordelen van een totaalaanbieder. Uiteraard hebben onze klanten de volledige vrijheid om te kiezen voor een totaaloplossing of om beroep te doen op bepaalde deelaspecten. We staan voor een betrouwbare, open, eerlijke en flexibele werkhouding met respect voor mens en milieu.

KWALITEITSGARANTIE

Wesotronic B.V. is een VCA gecertificeerd bedrijf en door Kiwa gecertificeerd voor het installeren en onderhouden van beveiligings- en communicatiesystemen, brandmeldinstallaties en is een  BORG Gecertificeerd Technisch beveiligingsbedrijf.

Kijk voor meer informatie op: www.wesotronic.nl