Veiligheid is één van de eerste levensbehoeften. Een veilig gevoel is cruciaal, of het nu om de thuis- of werkomgeving gaat. De mannen van ASGN Beveiligingstechniek weten precies wat er moet gebeuren om een pand zo goed mogelijk te beveiligen. En dat gaat heel wat verder dan alleen een alarminstallatie of een camera.

Als BORG-erkend technisch beveiligingsbedrijf is ASGN met name gespecialiseerd in elektronische beveiliging. Het bedrijf biedt hierin een compleet pakket. Van inbraakmeldinstallaties en camerabewaking tot toegangscontrole en brandmelding. Daarbij draait het vooral om de integratie tussen al deze veiligheidsoplossingen. “De samenwerking tussen de verschillende systemen is het belangrijkst. Veel bedrijven hebben wel iets geregeld, maar het werkt niet altijd goed samen of er is niet goed over nagedacht. Alles valt of staat met een goed advies”, aldus mede-eigenaar Jos van Leijden. Wij luisteren eerst goed naar wat de klant wil en maken aan de hand van zijn/haar wensen hiervoor een op advies op maat. We kijken naar wie de klant is, wat het probleem is en welke veiligheidsoplossing hier het beste bij past.”

“Kennis en kunde zijn de belangrijkste redenen dat klanten voor ons kiezen, uiteraard kunnen wij ook op prijsniveau goed concurreren. We zijn druk bezig om onze klantenkring verder uit te breiden, zowel landelijk als internationaal. We willen graag groeien, maar wel met behoud van de kwaliteit waar wij voor staan.”

Kijk voor meer informatie op: www.asgn.nl